Contactati-ne la
+40(241).515.517
Prima pagina > Suport Clienti > Consultanta IT

Consultanta IT


Ce este consultanta IT?

In managementul modern, in cadrul procesului de elaborare a deciziilor de management, informatia ar trebui sa reprezinte pilonul de baza al procesului decizional.
Procesarea, prelucrarea, analiza si sinteza informatiei este asigurata de catre sistemele informatice. Procesul de Consultanta IT este un process complex menit sa garanteze asigurarea unui avantaj competitiv organizatiei, prin identificarea solutiilor optime de exploatare a sistemelor informatice atat din punct de vedere software cat si din punct de vedere hardware. In functie de bugetul alocat, impreuna cu dumneavoastra, identificam cele mai versatile constructii ale sistemelor informatice, in asa fel incat procesul decizional sa se desfasoare in parametri optimi. Asiguram consultanta IT clientilor nostri atat la cerere cat si in baza unui abonament.

Cand este necesar sa apelati la serviciile unui consultant IT?

In masura in care deciziile de management se bazeaza pe informatiile de iesire ale unui sistem informatic, optimizarea, intretinerea si extinderea acestui sistem informatic va poate influenta directrezultatul activitatii de baza al organizatiei. Aspecte legate de extinderea sistemelor informatice,asigurarea continuitatii activitatii in caz de dezastre, adaptarea sistemelor informatice la nevoile reale ale companiei, toate acestea sunt legate de activitatea de consultanta in domeniul informational. In functie de bugetul alocat activitatilor de consultanta IT, va punem la dispozitie abonamente si servicii de consultanta IT personalizate nevoilor reale ale companiei dumneavoastra, asigurand un raport cost/beneficiu optim.

Ce servicii va putem oferi?


Raportat la bugetul alocat si la nevoile companiei dumneavoastra, abonamentele pot include servicii de asistenta telefonica sau online, service periodic al sistemelor de calcul, mentenanta IT, externalizarea unor activitati IT sau ale altor activitati legate de sistemul financiar-contabil, instruirea personalului organizatiei in vederea utilizarii corecte si eficiente a sistemelor informatice.

 

Vreti mai multe detalii?
Contactati-ne