Contactati-ne la
+40(241).515.517

Termeni si Conditii


Solutions Center ESTE MARCA INREGISTRATa A SOCIETAČšII COMERCIALE SOLUTIONS CENTER S.R.L.
(nr. inregistrare: 84535)

Capital social: 20.000 RON

I. DATELE FIRMEI

S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L.
Strada Ion Adam nr. 22, CONSTANTA, 900620 (punct de lucru)
Cod Unic de Inregistrare: RO17007933
Nr. inreg. O.R.C.: J13/8540/2004
IBAN Trezorerie: RO35 TREZ 2315 069X XX00 6400
Trezoreria Mun. Constanta

II. CONDIČšII DE UTILIZARE

1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul sol-center.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului sol-center.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

In cazul in care intalniti incalcari ale prevederilor de mai sus, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: info@sol-center.ro.

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:

Toate produsele comercializate de S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. prin site-ul sol-center.ro sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Proprietate intelectuala:

S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. comercializeaza numai produse originale si cu drepturi de autor si respecta toate obligatiile care decurg din legislatia in vigoare cu privire la propietatea intelectuala, astfel incat niciun produs comercializat de magazinul nostru online sol-center.ro nu este contrafacut sau piratat.

Conciliere Amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pe astfel de probleme, Arsu Roxana, la numarul de telefon 0751.515.517, sau la urmatoarea adresa de e-mail: roxana.arsu@sol-center.ro.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sol-center.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul sol-center.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor sol-center.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Constanta, Romania.

4. Dispozitii finale

sol-center.ro isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului sol-center.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


III. CONFIDENČšIALITATE

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. este operator prelucrare date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 22736.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

  • • Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • • Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
  • • Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
  • • Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;
  • • Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
  • • Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
  • • Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;
  • • Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane, nu furnizam adresa dumneavoastra catre terti.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. SOLUTIONS CENTER S.R.L. are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre SOLUTIONS CENTER S.R.L.:Constanta, Str. Ion Adam, nr. 22, Cod postal 900620.