Contactati-ne la
+40(241).515.517

Despre noiCateva cuvinte despre Solutions Center


Solutions Center SRL este o companie fondata in 2004 care a demarat cu activitati comerciale de echipamente IT&C, solutii complete (hardware si software) pentru HoReCa si Retail cu asigurarea personalului de specialitate pentru service in garantie si post-garantie. In paralel cu aceste activitati, organizatia a dezvoltat echipa de proiectare de aplicatii informatice care poate asigura la cererea clientilor orice aplicatie informatica specifica administrarii afacerii.


  Solutions Center este o companie care a evoluat ascendent pe parcursul a 10 ani, ajungand in primele 3 locuri in Topul firmelor din Romania, pentru activitatea sa comerciala in domeniul Cercetare-Dezvoltare si High-Tech din anii 2011 si 2012.


   Solutions Center SRL si-a inregistrat la O.S.I.M. mai multe marci: Solutions Center (numele si sigla firmei), marca de solutii software VisualPOS®, marca de comert Solutions Center SHOP® si MYPOS®. Mai mult decat atat Solutions Center SRL este inscrisa si in Registrul National al Programelor pentru Calculator administrat de Oficiul Roman Pentru Drepturile de Autor.


   Incepand cu anul 2013 Solutions Center SRL isi desfasoara activitatea in domeniul IT intr-un sistem de management integrat al calitatii, mediului si securitatea informatiei conform standardelor europene ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, ISO 27001: 2005.


  Solutions Center SRL este una dintre primele companii private din Romania, implicate in dezvoltarea si comercializarea de solutii informatice integrate pentru industria ospitaliera (HoReCa) si de vanzare cu amanuntul (Retail) din Romania.

  In acest moment, firma Solutions Center poate asigura :


   • Comercializare echipamente IT de birou si software

   • Solutii la cheie pentru afacerile din domeniul HoReCa si Retail

   • Solutii informatice orientate catre clienti din diverse domenii de activitate

   • Servicii de instalare, instruire personal, service in garantie si postgarantie pentru toate produsele
   hardware / software comercializate

   • Consumabile pentru echipamentele IT&C, HoReCa si Retail

   • Servicii outsourcing IT –la cererea clientilor

  Datorita faptului ca internetul a devenit un canal de comert cu o putere incontestabila in a facilita si creste vanzarile unei game din ce in ce mai largi de produse si servicii, in anul 2011 s-a hotarat crearea unui nou tip de canal de vanzare - un magazin online care sa atraga alti clienti, sa ofere asistenta online acestora si informatii detaliate despre companie si produsele sale. Astfel, in anul 2012 a fost lansat magazinul online  www.mypos.ro .

CertificariIncepand cu anul 2013 Solutions Center SRL isi desfasoara activitatea in domeniul IT intr-un sistem de management integrat al calitatii, mediului si securitatea informatiei conform standardelor europene ISO 9001: 2008, ISO 27001: 2005, ISO 14001: 2004.