Contactati-ne la
+40(241).515.517
Prima pagina > Solutii > Solutii Software Back-Up Baze de Date

Solutii Software Back-Up Baze de DateSuccesul business-ului dumneavoastra depinde de abilitatea de a restaura datele rapid si sigur in cazul unei eveniment neasteptat. Pentru aceasta nu este necesar sa sacrificati functionalitatea pentru simplitate sau scalabilitatea pentru complexitate. Cu NetVault Backup veti experimenta capabilitati avansate de protectie a datelor cross platform si veti descoperi o usurinta neintrecuta in folosire, implementare direct din cutie si scalabilitate sporita. NetVault Backup va permite sa protejati datele si aplicatiile atat in mediile fizice cat si in cele virtuale, totul de la o singura consola intuitiva. Aceasta solutie scalabila va permite sa protejati un numar masiv de servere ce contin multi pentabytes de date. Suportul eterogen protejeaza o gama larga de sisteme de operare, aplicatii, baze de date, arhitecturi procesor si dispozitive de stocare in retea.


Datasheet DownloadCaracteristici principale NetVault Backup


- Suporta platforme heterogene

- Simplitate in instalare, configurare si utilizare

- Interfata GUI si CLI

- Arhitectura centralizata (server, client, smart-client)

- Modularitate si Scalabilitate ridicata

- Suport pentru majoritatea device-urilor de pe piata

- Agenti si module specializate pentru diverse tipuri de infrastructura (mediu fizic sau virtual) si cu suport extins la nivel de aplicatie (Exchange, SharePoint, baze de date etc)

- Planificator flexibil pentru job-uri de backup, restauraresau raportare

- Metode si tehnici avansate de notificare (consola, email, scripturi) si raportare(set de rapoarte standard sau posibilitatea customizarii acestora)

- D2D backup integrat (VTL si SmartDisk)

- Deduplicare (SmartDisk) – in mod offline la nivel de bit/bloc variabil

- Compresia datelor

- Compresia transportului datelor prin retea

- Criptare avansata (suport pentru CAST-128, AES-256 sau CAST-256)

- LAN free backup / compatibilitate NDMP

- Controlul accesului utilizatorilor la diversele module si functionalitati ale sistemului

- Flexibilitate exinsa a modelelorde licentiere:

- Model clasic de licentiere al modulelor utilizate

- Licentiere pe baza de volum de date protejate

- Suport 8x5 sau 24x7
Capabilitati

Salvarea datelor pe disk si banda – NetVault Backup suporta backup pe disk si banda catre o gama larga de spatii de stocare, incluzand dispozitive (NAS) si appliance-uri terte de deduplicare. Va ofera deasemenea posibilitatea de a muta datele de la o tinta de stocare catre alta in scopul recuperarii datelor in caz de dezastru.


 

Deduplicarea datelor
Deduplicarea furnizata de NetVault SmartDisk reduce urmele de stocare cu pana la 90%. Tehnologia patentata de deduplicare la nivel de bit a dimensiunii blocurilor variabile aduna cu pana la de 12 ori mai multe date protejate in aceeasi zona de stocare.


Suport pentru virtualizare
Extinde protectia avansata a datelor catre mediile VMware si Hyper-V. NetVault Backup furnizeaza backup sigur si consistent si restaureaza medii virtuale.
 

Protectie pentru aplicatii

Asigurati disponibilitatea aplicatiilor critice pentru business, incluzand Oracle, SQL Server, Exchange, SharePoint, MySQL, DB2, PostgreSQL, Domino, Informix, SAP si Sybase. Nu este necesara scriptarea pentru a rula job-uri de recuperare si backup.

Protectie NAS

Furnizeaza protectie avansata pentru informatiile stocate pe dispozitivele NAS, incluzand acele dispozitive produse de EMC, Dell, Hitachi, IBM, NetAPP si Sun. Se poate reduce traficul LAN si se poate maximiza performanta cu ajutorul salvarii datelor prin NDMP. NetVault Backup se integreaza cu diferite configuratii si topologii de stocare.
 

Control la nivel de organizatie
Ofera administratorilor flexibilitatea de a defini, administra si monitoriza job-uri de la distanta si in acelasi timp reduce sarcinile ce trebuiesc indeplinite prin caracterisiticile automatizate pentru notificarea evenimentelor globale si administrarea job-urilor pe baza politicilor.


Securitate cuprinzatoare

ndepliniti cerintele de reglementare fara a sacrifica ferestrele de backup sau performanta deduplicarii cu ajutorul unui modul de extensie de criptare pentru suportul algoritmilor CAST-128, AES-256 sau CAST-256. Criptarea flexibila la nivel de job permite selectarea cu usurinta a datelor ce se doresc a fi criptate.


 

Atasare flexibila a spatiilor de stocare
Evitati transferul datelor prin retea prin atasarea unui dispozitiv de stocare direct la serverul sursa. Cu ajutorul backup-urilor LAN-free volumul de munca va fi distribuit in intregul domeniu de backup.


Licentiere simpla si directa

NetVault Backup poate fi licentiat pe capacitate sau pe componente oferind o flexibilitate sporita. Cu licentierea pe componente se pot alege doar acele module de care aveti nevoie. Se pot implementa un numar nelimitat de clienti sau module de extensie pentru aplicatii. Dell furnizeaza doua editii de licentiere pe baza capacitatii pentru NetVault Backup, una dintre ele ofera valoare sporita pentru un business in dezvoltare iar cealalta editie ofera protectie avansata pentru organizatiile mari.

 

Vreti sa aflati mai multe detalii de la un specialist?
Contactati-ne folosind formularul de mai jos: